Zürichi Szeletelt Hús

Zürichi Szeletelt Hús

  6 fő      kb. 90 perc

Hozzávalók:

  • 1 kg borjúcomb
  • 4 db lilahagyma
  • 3 dl fehérbor
  • 4 dl főzőtejszín
  • 1 db citrom héja
  • 1 csokor petrezselyem
  • őrölt fekete bors

Elkészítés:

1. A borjúcombot vékony csíkokra vágjuk és egy forró serpenyőben, kevés olajon megpirítjuk. Kivesszük a serpenyőből és szintén kevés olajon a felaprított hagymát megdinszteljük.

2. Hozzáadjuk a húst, reszelt citrom héját, a fehérbort, a főzőtejszínt, az aprított petrezselymet, sót, borsot. 1 órán át főzzük, amíg hús megfelelően elkészül, besűrűsödik (ha szükséges, akkor vízzel pótolhatjuk az elfőtt folyadékot), végül tésztával vagy röstivel tálaljuk.

 



Szólj hozzá... Jelentkezz be Facebook fiókoddal vagy add meg neved/e-mail címed!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

három × három =