Whiskys Karaj
6 fő több, mint 90 perc
Hozzávalók:
A mártáshoz:
|
Elkészítés:
1. A karajt megmossuk, felszeleteljük.
2. A fokhagymát megpucoljuk, apróra vágjuk. Keverjük hozzá a fűszereket és az olajat. Ebbe a pácba belerakjuk a karajszeleteket. Meglocsoljuk, hogy a pác mindenhol érje és egy éjszakára hűtőszekrénybe tesszük.
3. Másnap a húst kevés olajon egy forró serpenyőben készre sütjük.
4. A mártáshoz a hagymát és foghagymát megpucoljuk, apróra vágjuk, kevés olajon megdinszteljük. Hozzáadjuk a többi hozzávalót, majd 10-15 percig forraljuk. A mártásba belehelyezzük a már kész hússzeleteket és 1-2 percig főzzük még.
5. Végül burgonya krokettel tálaljuk.