Virslis Tekercsek Pikáns Húsraguval
4 fő több, mint 90 perc
Hozzávalók:
A tésztához:
A húsraguhoz:
Egyéb hozzávaló:
|
Elkészítés:
1. Langyos tejben az élesztőt felfuttatjuk és összekeverjük a tészta összes többi hozzávalójával. A tésztát dagasztjuk, majd konyharuhával lefedve duplájára kelesztjük.
2. A vöröshagymát, újhagymát felaprítjuk és megdinszteljük. Ezután a húst kevés olajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a ragu minden hozzávalóját. Összekeverjük, majd 5 percig forraljuk.
3. A tésztát vékonyra nyújtjuk. A virsliket 3 részre vágjuk, így 36 db kisebb virslit kapunk. A minivirsliket vékony tésztacsíkokba tekerjük és egy hőálló edényben körbe felsorakoztatjuk őket.
4. Az edény közepére beöntjük a húsos ragunkat, majd az egészet megszórjuk reszelt cheddar sajttal. Végül 180 fokra előmelegített sütőben készre sütjük.