Virslis-Baconös Szendvics

Virslis-Baconös Szendvics

  4 fő      több, mint 90 perc

Hozzávalók:

  • 1/2 kg toast kenyér
  • 1,5 pár virsli
  • 5 dkg bacon
  • 1/2 db póréhagyma
  • 20 dkg trappista sajt
  • 4 ek. tejföl
  • őrölt színes bors

Elkészítés:

1. A virslit, bacont felaprítjuk és egy forró serpenyőben, kevés olívaolajon megpirítjuk. Ezután a megpirított virslit, bacont összekeverjük az apróra vágott póréhagymával, tejföllel, a reszelt trappista sajttal. Sóval, borssal ízesítjük, majd lefedve 2 órán át hűtőszekrényben tároljuk.

2. Ezt követően két szelet toast kenyér közé helyezünk egy evőkanálnyit a töltelékből. Kicsit összenyomjuk és egy szendvicssütő segítségével aranybarnára sütjük a szendvicseket.

 



Szólj hozzá...

5 × egy =