Tormakrémes Sonkatekercs

Tormakrémes Sonkatekercs

  4 fő      kb. 90 perc

Hozzávalók:

  • 16 szelet gépsonka
  • 2,5 dl béchamel
  • 20 dkg reszelt ecetes torma
  • 20 dkg majonéz
  • 1 csipet őrölt fehérbors

Egyéb hozzávaló:

  • petrezselyemlevél

Elkészítés:

1. A lehűtött béchamelhez hozzáadjuk az ecetes tormát és a majonézt. Sózzuk, borsozzuk, majd alaposan összekeverjük a tormás tölteléket.

2.  A krémet habzsákba töltjük. A szeletelt gépsonkák egyik felére egy csíkban krémet nyomunk. Ezt követően feltekerjük a tekercseket.

3. Egy tálra tesszük őket és a két végükre, valamint a tekercsek közepére is halmokat nyomunk a krémből. Végül petrezselyemlevéllel díszítjük, majd hidegen tálaljuk.

 



Szólj hozzá...