Toast Skagen

Toast Skagen

  4 fő      kb. 90 perc

Hozzávalók:

  • 12 szelet kenyér
  • 50 dkg garnéla
  • 5 ek. majonéz
  • 1 ek. Dijoni mustár
  • 5 dkg kaviár
  • 1 kk. kapor
  • 1 db citrom
  • 2 dkg vaj

Elkészítés:

1. Ha szükséges, akkor a garnélát megpucoljuk, apróra vágjuk. Egy forró serpenyőben, kevés vajban megfuttatjuk, majd kivesszük.

2. A kaprot felaprítjuk és összekeverjük a garnélával, majonézzel, mustárral. Hűtőszekrényben egy órám át pihentetjük.

3. A kenyérszeletek mindkét felét megpirítjuk. Teszünk rá a garnélás keverékből, majd a tetejét kaviárral díszítjük. Végül egy fél szelet citrommal tálaljuk.

 



Szólj hozzá...

5 × 4 =