Tejszínes Spagetti Carbonara

Tejszínes Spagetti Carbonara

  4 fő      kb. 45 perc

Hozzávalók:

  • 60 dkg spagetti
  • 20 dkg sonka
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 10 dkg parmezán sajt
  • 6 dl főzőtejszín
  • 1 ek. liszt
  • őrölt fehér bors

Elkészítés:

1. A tésztát sós, olajos vízben főzzük ki. A sonkát vágjuk kisebb kockákra és kevés olajon pirítsuk meg.

2. Adjuk hozzá a zúzott fokhagymát, a tejszínt, a lisztet, majd sózzuk, borsozzuk. Addig főzzük, amíg kicsit besűrűsödik. Ha kész, keverjük össze a tésztával és tálalás előtt reszelt parmezánnal szórjuk meg.

 



Szólj hozzá...

tizenkilenc − tizenhat =