Tavaszi Medvehagymás Szendvics

Tavaszi Medvehagymás Szendvics

  4 fő      több, mint 90 perc

Hozzávalók:

  • kenyér
  • natúr vajkrém
  • medvehagyma
  • őrölt színes bors
  • szívsaláta
  • aszalt szilva
  • búzacsíra
  • dió

Elkészítés:

1. A vajkrémet összekeverjük a felaprított medvehagymával és borssal, majd 2 órán át lefedve, hűtőszekrényben állni hagyjuk, hogy az ízek összeérjenek.

2. Ezt követően a kenyeret vékonyan felszeleteljük, megkenjük a medvehagymás vajkrémmel. A szendvicsek tetejére helyezünk egy megtisztított szívsaláta levelet, egy szem aszalt szilvát, egy szem diót. Végül kevés csírával megszórjuk és tálaljuk.

 



Szólj hozzá...