Tandoori Csirkecomb

Tandoori Csirkecomb

  4 fő      több, mint 90 perc

Hozzávalók:

  • 8 db csirkecomb
  • 1 dl natúr joghurt
  • 1/2 citrom leve
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1 tk. őrölt római kömény
  • 1 tk. őrölt szerecsendió
  • 1 tk. őrölt koriander
  • 1 kk. őrölt chili
  • 1 kk. reszelt gyömbér
  • 1 kk. őrölt pirospaprika
  • 1 mk. őrölt kardamom
  • 1 mk. őrölt szegfűszeg
  • 1 mk. őrölt fekete bors
  • 1 mk. őrölt fahéj
  • 2 kk. só

Elkészítés:

1. Összeszurkáljuk egy éles késsel a csirkecombokat. Összekeverjük az összetevőket és a combokat bepácoljuk vele.

2. 4-5 órán keresztül a hűtőszekrényben tároljuk, majd előmelegített sütőben, sütőpapírral kibélelt tepsiben 180 fokon készre sütjük. Rizzsel és Naan kenyérrel tálaljuk. De remek étel akár egy grill partin.

 



Szólj hozzá...

egy × 2 =