Szedres Kehely

Szedres Kehely

  4 fő      több, mint 90 perc

Hozzávalók:

  • 1 csomag vaníliás pudingpor
  • 25 dkg mascarpone
  • 3 dl habtejszín
  • 30 dkg szeder
  • 2 ek. kristálycukor
  • 5 dl tej
  • 1 csomag babapiskóta

Elkészítés:

1. A pudingot a csomagolásán leírt módon elkészítjük és hagyjuk kihűlni. Ezután hozzáadjuk a mascarponét.

2. A habtejszínt kemény habbá verjük és elkeverjük a mascarponés krémmel.

3. A kehely aljára teszünk a krémből, majd babapiskótát, szedret szórunk bele. Ezt ismételjük, amíg a kehely tele nem lesz. Végül tetejét tejszínhabbal, szederrel díszítjük és 4 órára hűtőszekrénybe tesszük.

 



Szólj hozzá...

2 × egy =