Sváb Fasírt

Sváb Fasírt

  4 fő      kb. 45 perc

Hozzávalók:

  • 40 dkg darált marhahús
  • 5 szál petrezselyem
  • 1 konzerv szardellafilé
  • 1 db zsemle
  • 1 db vöröshagyma
  • 1 db tojás
  • őrölt fekete bors

Elkészítés:

1. Áztassuk be langyos vízbe a kisebb darabokra tépkedett zsemlét.

2. Aprítsuk fel a hagymát, petrezselymet és a szardellát. Tegyük egy tálba a darált húst és adjuk hozzá a jól kinyomkodott zsemledarabokat, a tojást, hagymát, petrezselymet, sót, borsot és a szardellafilét.

3. Alaposan dolgozzuk össze, formázzunk kb. 5 cm átmérőjű húsgolyókat, majd bő, forró olajban süssük meg a gombócokat. Végül bajor burgonyasalátával tálalhatjuk.

 



Szólj hozzá... Jelentkezz be Facebook fiókoddal vagy add meg neved/e-mail címed!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

9 + 9 =