Sajtszószos Csirkemell

Sajtszószos Csirkemell

  4 fő      kb. 60 perc

Hozzávalók:

  • 50 dkg csirkemell filé
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 2 dl főzőtejszín
  • 15 dkg trappista sajt
  • 5 dkg márvány sajt
  • 5 dkg edami sajt
  • őrölt fekete bors
sajtszoszos csirkemell

Elkészítés:

1. A csirkemellet sózzuk, borsozzuk és forró serpenyőben, kevés olívaolajon aranybarnára sütjük. Egy kis edénybe beleaprítjuk a sajtokat, a fokhagymát, sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a főzőtejszínt.

2. Addig főzzük, amíg a sajt megolvad és szószos állagúvá válik. Végül a húst leöntjük a sajtszósszal, majd rizzsel tálaljuk.

 



Szólj hozzá...

5 × 1 =