Ruccolás-Garnélás Spagetti

Ruccolás-Garnélás Spagetti

  4 fő      kb. 45 perc

Hozzávalók:

  • 40 dkg garnéla
  • 50 dkg spagetti tészta
  • 5 ek. passzírozott paradicsom
  • 1 dl fehérbor
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 2 marék ruccola
  • 1 tk. őrölt chili
  • 1/2 citrom leve
  • őrölt fekete bors
  • olívaolaj

Elkészítés:

1. A megtisztított garnélákat forró olívaolajban futtassuk meg.

2. Adjuk hozzá ezután a zúzott fokhagymát, a citromlevet, a fehérbort, passzírozott paradicsomot és a fűszereket. Hagyjuk besűrűsödni, majd keverjük bele a felaprított ruccolát.

3. A tésztát forró, olajos, sós vízben főzzük meg. Végül leszűrjük, keverjük össze a paradicsomos alappal és melegen tálaljuk.

 



Szólj hozzá...

hat + nyolc =