Remoulade Mártás

Remoulade Mártás

  4 fő      kb. 90 perc

Hozzávalók:

  • 2,5 dl majonéz
  • 1/2 db lilahagyma
  • 2 db ecetes uborka
  • 20 db kapribogyó
  • 1 csokor petrezselyem
  • 2 tk. morzsolt tárkony
  • 2 tk. citromlé

Elkészítés:

1.  Az ecetes uborkát, hagymát és a kapribogyót turmixgépben nagyon apróra aprítsuk fel. Egy edénybe öntsük bele a majonézt, majd adjuk hozzá a mártásunk minden összetevőjét.

2.  Végül alaposan keverjük össze és egy órára tegyük hűtőszekrénybe, hogy az ízek összeérjenek. Leginkább rántott halakhoz, tengeri herkentyűkhöz ajánlott, de kínálható akár Hot Doghoz, szendvicsekhez is.

 



Szólj hozzá...

tizenhét + húsz =