Parmezános-Cheddar Sajtos Csirkemell

Parmezános-Cheddar Sajtos Csirkemell

  4 fő      kb. 90 perc

Hozzávalók:

  • 50 dkg csirkemell
  • 10 dkg parmezán sajt
  • 10 dkg cheddar sajt
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1 csokor petrezselyem
  • 20 dkg kenyér
  • 15 dkg vaj
parmezanos-cheddar sajtos csirkemell

Elkészítés:

1. A csirkemelleket felszeleteljük, kiklopfoljuk és besózzuk.

2. A kenyeret felkockázzuk, majd sütőben megpirítjuk. A pirított kenyérkockákat durvára törjük. Ehhez hozzáreszeljük a sajtokat és alaposan összeforgatjuk.

3. A vajat megolvasztjuk, belekeverjük a zúzott fokhagymát, az apróra vágott petrezselymet. Ezután a hússzeleteket először a vajban, majd a sajtos kenyérmorzsában megforgatjuk.

4. Sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük. Végül 180 fokra előmelegített sütőben, kb. 15 perc alatt aranybarnára sütjük.

 



Szólj hozzá...

négy × öt =