Mirinda Szelet
4 fő több, mint 90 perc
Hozzávalók:
A tésztához:
A túrókrémhez:
A mirinda tetőhöz:
|
Elkészítés:
1. A tojások fehérjét és sárgáját szétválasztjuk. A fehérjét a cukorral, robotgéppel felhabosítjuk.
2. A sárgájához adjuk a lisztet, olajat, sütőport, kakaóport és összekeverjük. Keverés közben öntünk hozzá egy kevés habot. Ezután hozzáadjuk az összes habot és kanállal óvatosan elkeverjük.
3. Sütőpapírral bélelt tepsiben eloszlatjuk, majd előmelegített sütőben, 180 fokon készre sütjük.
4. A túrót összetörjük és a többi alapanyag hozzáadásával, robotgéppel alaposan összedolgozzuk. Miután a piskótánk kihűlt, a túrókrémet a tetején egyenletesen elkenjük.
5. A pudingport a cukorral, a Mirindával elkeverjük és készre főzzük. A kész pudingot langyosra hűtjük, majd a sütemény tetején egyenletesen elkenjük. Végül tálalás előtt pár órára hűtőszekrénybe tesszük.