Italian Dressing

Italian Dressing

  4 fő      több, mint 90 perc

Hozzávalók:

  • 2 dl olívaolaj
  • 1/2 dl vörösborecet
  • 1,5 ek. kristálycukor
  • 1/2 vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 ek. aprított oregánó
  • 1 ek. aprított bazsalikom
  • 1 ek. aprított kakukkfő
  • 1 ek. aprított zellerlevél
  • 1 ek. só
  • 1 kk. őrölt tarkabors

Elkészítés:

1. A vöröshagymát, fokhagymát és a friss zöldfűszereket felaprítjuk. Az öntet összes hozzávalóját egy zárható üvegbe tesszük és alaposan összerázzuk.

2. Végül legalább 3 órán keresztül hűtőszekrényben tároljuk, hogy az ízek összeérjenek. Ezzel kész is az öntetünk, mely minden zöldsalátán bátran használható.

 



Szólj hozzá...