Hutspot

Hutspot

  6 fő      kb. 45 perc

Hozzávalók:

  • 1 kg burgonya
  • 2 db marhahúsleves kocka
  • 50 dkg vöröshagyma
  • 50 dkg sárgarépa
  • 1 dl tejföl
  • 5 dkg vaj
  • őrölt fekete bors

Elkészítés:

1. Forrásban lévő vízbe beledobjuk a húsleveskockát. A zöldségeket felkockázzuk és miután a húsleveskocka felolvadt, puhára főzzük.

2. Amikor átfőttek a zöldségek, leszűrjük és krumplinyomon átnyomjuk.

3. Tejföllel, vajjal összekeverjük, sóval, borssal ízesítjük. Végül pár percre visszatesszük a tűzre és még egyszer összefőzzük.

 



Szólj hozzá... Jelentkezz be Facebook fiókoddal vagy add meg neved/e-mail címed!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tíz − 6 =