Hagymás Paradicsomsaláta

Hagymás Paradicsomsaláta

  4 fő      kb. 45 perc

Hozzávalók:

  • 8 db paradicsom
  • 2 db lilahagyma
  • 1/2 csokor petrezselyem
  • 4 ek. kristálycukor
  • 8 ek. fehérborecet
  • 5 dl víz
  • őrölt fekete bors
  • 2 tk. só

Elkészítés:

1. A paradicsomokat félbevágjuk, csumáját eltávolítjuk, majd felszeleteljük. A hagymát szintén megpucoljuk és felszeleteljük.

2. A vízben elkeverjük a fehérborecetet, cukrot, sót és a felaprított friss petrezselymet. Hozzáadjuk a felszeletelt zöldségeket. Ízlés szerint borsozzuk. Végül minimum 25 percig hűtőszekrényben tároljuk.

 



Szólj hozzá...

3 − kettő =