Füstölt Lazacos Falatkák

Füstölt Lazacos Falatkák

  4 fő      kb. 45 perc

Hozzávalók:

  • 15 dkg füstölt lazac
  • 10 szelet kenyér
  • 30 dkg natúr sajtkrém
  • 1 csokor metélőhagyma
  • 1 kk. őrölt fekete bors
  • 5 dkg kaviár

Elkészítés:

1. A lazacot apró darabokra vágjuk és összekeverjük a sajtkrémmel, a borssal, a felaprított metélőhagymával.  A vékony kenyérszeletekből egy 5 cm átmérőjű pogácsaszaggatóval köröket szaggatunk ki.

2. Ezeknek a korongoknak mindkét felét forró serpenyőben megpirítjuk. Végül egy evőkanálnyi lazacos krémet, majd a tetejére egy kiskanálnyi kaviárt teszünk.

 



Szólj hozzá...

négy × öt =