Corn Dog

Corn Dog

  4 fő      kb. 30 perc

Hozzávalók:

  • 20 dkg liszt
  • 10 dkg kukoricadara
  • 1 tk. sütőpor
  • 1 kg virsli
  • 1 db tojás
  • 2,5 dl tej
  • 1 kk. kristálycukor
  • 1 kk. só

Elkészítés:

1. A virsli kivételével az összes hozzávalót csomómentesre keverjük.

2. Saslik pálcákat vízbe áztatunk, majd a virsliket ráhúzzuk. Megforgatjuk a tésztában úgy, hogy a tészta mindenhol fedje be a virslit. Ha nagyon csöpögne, akkor tegyünk hozzá egy kevés lisztet, ha pedig túl sűrű, tejjel felhígítjuk.

3. Végül bő, forró olajban addig sütjük, amíg aranybarna lesz.

 



Szólj hozzá...