Coleslaw

Coleslaw

  6 fő      kb. 90 perc

Hozzávalók:

A salátához:

  • 50 dkg káposzta
  • 2 db sárgarépa
  • 1/2 dl fehérborecet
  • 2 tk. kristálycukor
  • 2 ek. natur joghurt
  • őrölt fehér bors

A majonézhez:

  • 3 db tojássárgája
  • 2 tk. mustár
  • negyed citrom leve
  • 4 dl étolaj
  • 2 ek. víz
  • 1 kk. őrölt fehér bors
  • 1 kk. só

Elkészítés:

1. A káposztát lereszeljük, a répát julienre vágjuk, majd összekeverjük a borecettel, joghurttal, cukorral. Hűtőszekrényben hagyjuk állni 1 órán át.

2. A majonéz hozzávalóit alaposan kikeverjük, majd az így kapott házi majonézt hozzákeverjük a salátához. Végül szükség szerint sóval és borssal ízesítjük.

 



Szólj hozzá...