Chiko Roll
4 fő több, mint 90 perc
Hozzávalók:
A tésztához:
|
Elkészítés:
1. A zellerszárat, káposztát, hagymát apróra vágjuk és a répát lereszeljük. A húst kevés vajon egy forró serpenyőben megsütjük, majd egy edénybe áttesszük.
2. A zsírjában a felaprított zöldségeket megdinszteljük. Ezután belemorzsoljuk a húsleveskockát, hozzáadjuk a lisztet. Alaposan elkeverjük és a zöldségeket pár percig még sütjük. Hozzáadjuk a húst, átforgatjuk a zöldségekben és pár percig még hagyjuk, hogy a hús is átmelegedjen.
3. A lapok elejére helyezünk a húsos töltelékből. Egyet tekerünk rajta, majd behajtjuk a tészta széleit és teljesen feltekerjük.
4. A tészta összes hozzávalóját csomómentesre keverjük. Ha nagyon csöpögne, akkor tegyünk hozzá egy kevés lisztet, ha pedig túl sűrű, tejjel felhígítjuk. A tekercseket kenjük be a tésztával úgy, hogy a tészta mindenhol fedje be.
5. Végül bő, forró olajban aranybarnára sütjük és ketchuppal vagy különböző mártogatósokkal tálaljuk.