Burrito
4 fő több, mint 90 perc
Hozzávalók:
A töltelékhez:
A mártáshoz:
|
Elkészítés:
1. A töltelékhez egy forró serpenyőben kevés vaj hozzáadásával a darált húst megpirítjuk. Hozzákeverjük a felaprított metélőhagymát, kaliforniai és chili paprikát, majd az apró kockákra vágott paradicsomot, sót, borsot. 10-15 percig főzzük.
2. Ezután keverjük hozzá a vörösbabot, kukoricát, locsoljuk meg a citrom levével.
3. A mártáshoz a hagymákat, paprikát, petrezselymet apróra vágjuk, és egy forró serpenyőben kevés olajon megdinszteljük.
4. Hozzáöntjük a passzírozott paradicsomot, sózzuk, borsozzuk, majd 5 percig főzzük. A tortilla lapokra kanalazunk egy csíkban a húsos töltelékből, egy keveset a mártásból, végül feltekerve tálaljuk.