Bélszín Stroganoff Módra
4 fő több, mint 90 perc
Hozzávalók:
|
Elkészítés:
1. A bélszínt enyhén kiklopfoljuk, majd vékonyabb csíkokra vágjuk.
2. A nagyobb gyöngyhagymákat kettévágjuk, a vöröshagymát felaprítjuk, az uborkát pedig julienne-re vágjuk. A vargányák szivacsos részét távolítsuk el és aprítsuk fel.
3. A húst vajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a felaprított zöldségeket, sót, borsot. Kb. 10 perc után öntsük hozzá a bort és forraljuk, hogy elpárologjon az alkohol.
4. Ezután hozzáadjuk a tejszínt, a mustárt, majd addig főzzük, amíg besűrűsödik és a hús megfelelően elkészül. Ha szükséges, akkor az elpárolgott folyadékot vízzel pótoljuk. Végül tésztával, esetleg krumplilángossal tálaljuk.