Béchameles Töltött Zsemle
3 fő több, mint 90 perc
Hozzávalók:
|
Elkészítés:
1. A csirkemellet vékony szeletekre vágjuk. Sózzuk, borsozzuk és egy forró serpenyőben, kevés olívaolajon megpirítjuk. Ha kihült, a csirkemellet vékonyan felszeljük.
2. A répát julienne-re vágjuk, a gombát felaprítjuk. A cukorborsót és a felaprított répát, gombát puhára pároljuk.
3. Ezután elkészítjük a béchamel mártásunkat. Az elkészült mártáshoz hozzákeverjük a párolt zöldségeket, a csirkemellet és a reszelt trappista sajtot, majd ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
4. A zsemlék tetejét levágjuk, belsejét kiszedjük. Megtöltjük a béchameles töltelékkel. Végül 180 fokra előmelegített sütőben kicsit megpirítjuk.
5. A töltött zsemléket melegen tálaljuk.