Skip to content

Virslis-Baconös Szendvics

 

Virslis-Baconös Szendvics

 

   4 fő        több, mint 90 perc
Hozzávalók:

  • 1/2 kg toast kenyér
  • 1,5 pár virsli
  • 5 dkg bacon
  • 1/2 db póréhagyma
  • 20 dkg trappista sajt
  • 4 ek. tejföl
  • őrölt színes bors

Elkészítés:

A virslit, bacont felaprítjuk és egy forró serpenyőben, kevés olívaolajon megpirítjuk. Ezután a megpirított virslit, bacont összekeverjük az apróra vágott póréhagymával, tejföllel, a reszelt trappista sajttal. Sóval, borssal ízesítjük, majd lefedve 2 órán át hűtőszekrényben tároljuk. Ezt követően két szelet toast kenyér közé helyezünk egy evőkanálnyit a töltelékből. Kicsit összenyomjuk és egy szendvicssütő segítségével aranybarnára sütjük a szendvicseket.


ital1


Szólj hozzá... Jelentkezz be Facebook fiókoddal vagy add meg neved/e-mail címed!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

4 × 4 =