Skip to content

Tonhalas Tallér

 

Tonhalas Tallér

 

   4 fő        kb. 90 perc
Hozzávalók:

  • toast kenyér
  • 1 db kígyóuborka
  • 20 dkg tonhalkonzerv
  • 4 ek. majonéz
  • 4 ek. Italian Dressing

Elkészítés:

1.  A krém elkészítéséhez a tonhalat, majonézt és az italian dressing-et alaposan összekeverjük, majd 1 órán át hűtőszekrényben állni hagyjuk.

2.  A kenyérszeletekből egy nagyobb kör alakú pogácsaszaggató segítségével tallérokat szaggatunk, majd egy kanál krémet és egy karika uborkát helyezünk rá. Végül petrezselyemmel díszítve tálaljuk.

 


ital2


Szólj hozzá... Jelentkezz be Facebook fiókoddal vagy add meg neved/e-mail címed!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenöt − 5 =