Skip to content

Tojáskrémes Baguette

 

Tojáskrémes Baguette

 

   4 fő        60 perc
Hozzávalók:

  • baguette
  • milánói sonka
  • 6 db tojás
  • 20 dkg natúr vajkrém
  • 1 ek. mustár
  • őrölt fehérbors
  • 1 kk. só

Elkészítés:

A tojáskrémhez a tojásokat megfőzzük és megpucoljuk, ha kihűltek. Felaprítjuk, majd hozzáadjuk a natúr vajkrémet, mustárt, sót, ízlés szerint borsot. Ezt követően botmixerrel krémes állagúra turmixoljuk. A baguetteket bevágjuk, helyezzünk bele egy szelet milánói sonkát. Végül megtöltjük egy nyomózsák segítségével a tojáskrémmel.


ital5


Szólj hozzá... Jelentkezz be Facebook fiókoddal vagy add meg neved/e-mail címed!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

2 × 2 =