Skip to content

Toast Skagen

 

Toast Skagen

 

   4 fő       kb. 75 perc
Hozzávalók:

  • 12 szelet kenyér
  • 50 dkg garnéla
  • 5 ek. majonéz
  • 1 ek. Dijoni mustár
  • 5 dkg kaviár
  • 1 kk. kapor
  • 1 db citrom
  • 2 dkg vaj

Elkészítés:

Ha szükséges, akkor a garnélát megpucoljuk, apróra vágjuk. Egy forró serpenyőben, kevés vajban megfuttatjuk, majd kivesszük. A kaprot felaprítjuk és összekeverjük a garnélával, majonézzel, mustárral. Hűtőszekrényben egy órám át pihentetjük. A kenyérszeletek mindkét felét megpirítjuk. Teszünk rá a garnélás keverékből, majd a tetejét kaviárral díszítjük. Végül egy fél szelet citrommal tálaljuk.

 


ital5


Szólj hozzá... Jelentkezz be Facebook fiókoddal vagy add meg neved/e-mail címed!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

4 + 16 =