Skip to content

Tejszínes Spagetti Carbonara

 

Tejszínes Spagetti Carbonara

 

   2 fő        kb. 45 perc
Hozzávalók:

  • 30 dkg spagetti
  • 10 dkg sonka
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 5 dkg parmezán sajt
  • 3 dl főzőtejszín
  • 1 ek. liszt
  • őrölt fehér bors

Elkészítés:

A tésztát sós, olajos vízben főzzük ki. A sonkát vágjuk kisebb kockákra és kevés olajon pirítsuk meg. Adjuk hozzá a zúzott fokhagymát, a tejszínt, a lisztet, majd sózzuk, borsozzuk. Addig főzzük, amíg kicsit besűrűsödik. Ha kész, keverjük össze a tésztával és tálalás előtt reszelt parmezánnal szórjuk meg.

 


ital2


Szólj hozzá... Jelentkezz be Facebook fiókoddal vagy add meg neved/e-mail címed!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

húsz − 20 =