Skip to content

Tavaszi Medvehagymás Szendvics

 

Tavaszi Medvehagymás Szendvics

 

   4 fő        több, mint 90 perc
Hozzávalók:

  • 1/2 kg kenyér
  • 20 dkg natúr vajkrém
  • 1/2 csokor medvehagyma
  • őrölt színes bors
  • 1 db szívsaláta
  • aszalt szilva
  • csíra
  • dió

Elkészítés:

A vajkrémet összekeverjük a felaprított medvehagymával és borssal, majd 2 órán át lefedve, hűtőszekrényben állni hagyjuk, hogy az ízek összeérjenek. Ezt követően a kenyeret vékonyan felszeleteljük, megkenjük a medvehagymás vajkrémmel. A szendvicsek tetejére helyezünk egy megtisztított szívsaláta levelet, egy szem aszalt szilvát, egy szem diót. Végül kevés csírával megszórjuk és tálaljuk.


ital5


Szólj hozzá... Jelentkezz be Facebook fiókoddal vagy add meg neved/e-mail címed!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

tizenegy + 12 =