Skip to content

Tandoori Csirkecomb

 

Tandoori Csirkecomb

 

india    4 fő       több, mint 60 perc india
Hozzávalók:

  • 8 db csirkecomb
  • 1 dl natúr joghurt
  • 1/2 citrom leve
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1 tk. őrölt római kömény
  • 1 tk. őrölt szerecsendió
  • 1 tk. őrölt koriander
  • 1 kk. őrölt chili
  • 1 kk. reszelt gyömbér
  • 1 kk. őrölt pirospaprika
  • 1 mk. őrölt kardamom
  • 1 mk. őrölt szegfűszeg
  • 1 mk. őrölt fekete bors
  • 1 mk. őrölt fahéj
  • 2 kk. só

Elkészítés:

Összeszurkáljuk egy éles késsel a csirkecombokat. Összekeverjük az összetevőket és a combokat bepácoljuk vele. 4-5 órán keresztül a hűtőszekrényben tároljuk, majd előmelegített sütőben, sütőpapírral kibélelt tepsiben 180 fokon készre sütjük. Rizzsel és Naan kenyérrel tálaljuk. De remek étel akár egy grill partin.

 


ital5


Szólj hozzá... Jelentkezz be Facebook fiókoddal vagy add meg neved/e-mail címed!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

2 × három =