Skip to content

Szedres Kehely

 

Szedres Kehely

 

   4 fő        több, mint 90 perc
Hozzávalók:

  • 1 csomag vaníliás pudingpor
  • 25 dkg mascarpone
  • 3 dl habtejszín
  • 30 dkg szeder
  • 2 ek. kristálycukor
  • 5 dl tej
  • 1 csomag babapiskóta

Elkészítés:

A pudingot a csomagolásán leírt módon elkészítjük és hagyjuk kihűlni. Ezután hozzáadjuk a mascarponét. A habtejszínt kemény habbá verjük és elkeverjük a mascarponés krémmel. A kehely aljára teszünk a krémből, majd babapiskótát, szedret szórunk bele. Ezt ismételjük, amíg a kehely tele nem lesz. Végül tetejét tejszínhabbal, szederrel díszítjük és 4 órára hűtőszekrénybe tesszük. 


ital5


Szólj hozzá... Jelentkezz be Facebook fiókoddal vagy add meg neved/e-mail címed!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

15 + kettő =