Skip to content

Sajtszószos Csirkemell

 

Sajtszószos Csirkemell

 

   4 fő        kb. 45 perc
Hozzávalók:

  • 50 dkg csirkemell filé
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 2 dl főzőtejszín
  • 15 dkg trappista sajt
  • 5 dkg márvány sajt
  • 5 dkg edami sajt
  • őrölt fekete bors
sajtszoszos csirkemell

Elkészítés:

A csirkemellet sózzuk, borsozzuk és forró serpenyőben, kevés olívaolajon aranybarnára sütjük. Egy kis edénybe beleaprítjuk a sajtokat, a fokhagymát, sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a főzőtejszínt. Addig főzzük, amíg a sajt megolvad és szószos állagúvá válik. Végül a húst leöntjük a sajtszósszal, majd rizzsel tálaljuk.


ital3


Szólj hozzá... Jelentkezz be Facebook fiókoddal vagy add meg neved/e-mail címed!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

tizenhat − hét =