Skip to content

Ruccolás-Garnélás Spagetti

 

Ruccolás-Garnélás Spagetti

 

   4 fő        kb. 45 perc
Hozzávalók:

  • 40 dkg garnéla
  • 50 dkg spagetti tészta
  • 5 ek. passzírozott paradicsom
  • 1 dl fehérbor
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 2 marék ruccola
  • 1 tk. őrölt chili
  • 1/2 citrom leve
  • őrölt fekete bors
  • olívaolaj

Elkészítés:

A megtisztított garnélákat forró olívaolajban futtassuk meg. Adjuk hozzá ezután a zúzott fokhagymát, a citromlevet, a fehérbort, passzírozott paradicsomot és a fűszereket. Hagyjuk besűrűsödni, majd keverjük bele a felaprított ruccolát. A tésztát forró, olajos, sós vízben főzzük meg. Végül leszűrjük, keverjük össze a paradicsomos alappal és melegen tálaljuk.

 


ital2


Szólj hozzá... Jelentkezz be Facebook fiókoddal vagy add meg neved/e-mail címed!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

18 − 15 =