Skip to content

Rösti

 

Rösti

 

  4 fő       kb. 45 perc
Hozzávalók:

  • 50 dkg burgonya
  • 1 db vöröshagyma
  • 15 dkg szalonna
  • 2 ek. liszt
  • őrölt fekete bors

Elkészítés:

A burgonyát meghámozzuk, lereszeljük. A hagymát és a szalonnát apróra vágjuk. Ezután minden alapanyagot összekeverünk. Egy serpenyőben, kevés, forró olajba maréknyi adagokat teszünk. Falapáttal lenyomkodjuk és hagyjuk, hogy az alja aranybarnára süljön. Végül megfordítjuk, majd a másik felét is készre sütjük.

 


ital1


Szólj hozzá... Jelentkezz be Facebook fiókoddal vagy add meg neved/e-mail címed!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

tizennyolc + tizenegy =