Skip to content

Remoulade Mártás

 

Remoulade Mártás

 

   4 fő       kb. 90 perc
Hozzávalók:

  • 2,5 dl majonéz
  • 1/2 db lilahagyma
  • 2 db ecetes uborka
  • 20 db kapribogyó
  • 1 csokor petrezselyem
  • 2 tk. morzsolt tárkony
  • 2 tk. citromlé

Elkészítés:

Az ecetes uborkát, hagymát és a kapribogyót turmixgépben nagyon apróra aprítsuk fel. Egy edénybe öntsük bele a majonézt, majd adjuk hozzá a mártásunk minden összetevőjét. Végül alaposan keverjük össze és egy órára tegyük hűtőszekrénybe, hogy az ízek összeérjenek. Leginkább rántott halakhoz, tengeri herkentyűkhöz ajánlott, de kínálható akár Hot Doghoz, szendvicsekhez is.


ital4


Szólj hozzá... Jelentkezz be Facebook fiókoddal vagy add meg neved/e-mail címed!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

5 × 3 =