Skip to content

Penne Arrabiata

 

Penne Arrabiata

 

   4 fő        kb. 45 perc
Hozzávalók:

  • 40 dkg penne tészta
  • 50 dkg paradicsom
  • 1/2 csokor petrezselyem
  • 3 dl passzírozott paradicsom
  • 4 gerezd fokhagyma
  • 1 tk. őrölt chili
  • 4 ek. olívaolaj
  • 15 dkg parmezán sajt

Elkészítés:

A tésztát olajos, sós vízben főzzük ki. Egy forró serpenyőben, kevés olívaolajon dinszteljük meg az apróra vágott fokhagymát. Adjuk hozzá a felaprított hámozott paradicsomot, a passzírozott paradicsomot és az őrölt chilit. Hagyjuk szétfőni, kicsit besűrűsödni, majd keverjük bele az aprított petrezselymet. Végül a tésztát a szósszal elkeverve, reszelt parmezánnal megszórva tálaljuk.

 


ital5


Szólj hozzá... Jelentkezz be Facebook fiókoddal vagy add meg neved/e-mail címed!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

17 − tizenöt =