Skip to content

Parmezános-Cheddar Sajtos Csirkemell

 

Parmezános-Cheddar Sajtos Csirkemell

 

   4 fő        kb. 60 perc
Hozzávalók:

  • 50 dkg csirkemell
  • 10 dkg parmezán sajt
  • 10 dkg cheddar sajt
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1 csokor petrezselyem
  • 20 dkg kenyér
  • 15 dkg vaj
parmezanos-cheddar sajtos csirkemell

Elkészítés:

A csirkemelleket felszeleteljük, kiklpofoljuk és besózzuk. A kenyeret felkockázzuk, majd sütőben megpirítjuk. A pirított kenyérkockákat durvára törjük. Ehhez hozzáreszeljük a sajtokat és alaposan összeforgatjuk. A vajat megolvasztjuk, belekeverjük a zúzott fokhagymát, az apróra vágott petrezselymet. Ezután a hússzeleteket először a vajban, majd a sajtos kenyérmorzsában megforgatjuk. Sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük. Végül 180 fokra előmelegített sütőben, kb. 15 perc alatt aranybarnára sütjük.


ital3


Szólj hozzá... Jelentkezz be Facebook fiókoddal vagy add meg neved/e-mail címed!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

tizenöt − 9 =