Skip to content

Paradicsomba Töltött Garnéla

 

Paradicsomba Töltött Garnéla

 

  3 fő       kb. 45 perc
Hozzávalók:

  • 6 db paradicsom
  • 20 dkg koktél garnéla
  • 5 ek. majonéz
  • 1 tk. mustár
  • 1/2 csokor metélőhagyma

Elkészítés:

A paradicsomok tetejét levágjuk, majd kikanalazzuk a belsejét. A garnélákat megtisztítjuk és forró vajban megfuttatjuk. Összekeverjük a majonézzel, mustárral, az apróra vágott metélőhagymával, sóval. A paradicsomokat megtöltjük és lehűtve, salátaágyon tálaljuk.

ital5


 

Szólj hozzá... Jelentkezz be Facebook fiókoddal vagy add meg neved/e-mail címed!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

kilenc + 5 =