Skip to content

Norvég Halas Sütemény

 

Norvég Halas Sütemény

 

   6 fő       kb. 45 perc
Hozzávalók:

  • 50 dkg tőkehal filé
  • 1 csokor metélőhagyma
  • 2 tk. repceolaj
  • 2 ek. liszt
  • 1 tk. só
  • 1 dl tej

Elkészítés:

Helyezzük a hozzávalókat, a tej és a liszt kivételével egy turmixgépbe, majd turmixoljuk pépesre. A tejet, lisztet lassan adjuk hozzá. Alaposan keverjük el, hogy egy lágy pasztát kapjunk. Végül egy forró serpenyőben, kevés vajon, egy evőkanálnyi adagokat veszünk a pasztából és fakanállal laposra nyomva megsütjük mindkét felét.

 


ital3


Szólj hozzá... Jelentkezz be Facebook fiókoddal vagy add meg neved/e-mail címed!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

három × öt =