Skip to content

Kecskesajtos Füstölt Lazactekercs

 

Kecskesajtos Füstölt Lazactekercs

 

   2 fő        kb. 30 perc
Hozzávalók:

  • 20 dkg füstölt lazac
  • 15 dkg lágy kecskesajt
  • 2 ek. túró
  • 1 kk. citromlé
  • 1/2 csokor kapor
  • 1 marék rukkola
  • őrölt fekete bors
kecskesajtos fustolt lacaztekercs1

Elkészítés:

A sajtot, túrót, citromlevet, borsot, az apróra vágott friss kaprot alaposan összekeverjük. A vékony lazac szeleteket óvatosan kiterítjük és nem túl vastagon megkenjük a sajtkrémmel. Tetejére rukkolát szórunk, majd feltekerjük. Az így elkészült tekercseket hidegen, akár 1-2 szelet citrommal együtt tálaljuk.


ital3


Szólj hozzá... Jelentkezz be Facebook fiókoddal vagy add meg neved/e-mail címed!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

5 × egy =