Skip to content

Haydari

 

Haydari

 

   4 fő       kb. 75 perc
Hozzávalók:

  • 25 dkg krémfehér sajt
  • 2 dl görög joghurt
  • 4 gerezd fokhagyma
  • 5 cl olívaolaj
  • 1 tk. őrölt római kömény
  • 10 db mentalevél

 

Elkészítés:

A joghurtot egy apró lyukú szitába öntjük és a vizet kicsepegtetjük belőle. A sajtot egy edényben, villa segítségével szétnyomkodjuk. Ezután beleöntjük a joghurtot, a zúzott fokhagymát, az aprított mentalevelet és az összes többi hozzávalót. Végül alaposan elkeverjük, majd hűtőszekrényben kb. 60 percig állni hagyjuk. Kínálhatjuk előételként akár köftével vagy pita kenyérrel.


ital1


Szólj hozzá... Jelentkezz be Facebook fiókoddal vagy add meg neved/e-mail címed!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

tizenhat − négy =