Skip to content

Hagymás Paradicsomsaláta

 

Hagymás Paradicsomsaláta

 

   4 fő        kb. 30 perc
Hozzávalók:

  • 8 db paradicsom
  • 2 db lilahagyma
  • 1/2 csokor petrezselyem
  • 4 ek. kristálycukor
  • 8 ek. fehérborecet
  • 5 dl víz
  • őrölt fekete bors
  • 2 tk. só

Elkészítés:

1.  A paradicsomokat félbevágjuk, csumáját eltávolítjuk, majd felszeleteljük. A hagymát szintén megpucoljuk és felszeleteljük.

2.  A vízben elkeverjük a fehérborecetet, cukrot, sót és a felaprított friss petrezselymet. Hozzáadjuk a felszeletelt zöldségeket. Ízlés szerint borsozzuk. Végül minimum 15 percig hűtőszekrényben tároljuk.


ital1


Szólj hozzá... Jelentkezz be Facebook fiókoddal vagy add meg neved/e-mail címed!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

négy × 1 =