Skip to content

Gebna Makleyah

 

Gebna Makleyah

 

  4 fő       kb. 45 perc
Hozzávalók:

  • 50 dkg feta sajt
  • 4 ek. liszt
  • 2db tojás
  • őrölt fekete bors
  • olíva olaj
  • 2 db citrom

Elkészítés:

A sajtot egy villa segítségével összenyomkodjuk, majd hozzáadjuk a tojást, lisztet. Alaposan összegyúrjuk és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Lisztes kézzel formáljunk 2-3 cm-es golyókat, forgassuk bele olíva olajba és tegyük egy sütőpapírral bélelt tepsire. 240 fokon 3-4 percig süssük. Ezután fordítsuk át a sajtokat és süssük tovább addig, amíg aranybarnára sülnek. Végül citrommal és pitával együtt tálalhatjuk.

ital1


Szólj hozzá... Jelentkezz be Facebook fiókoddal vagy add meg neved/e-mail címed!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

2 × öt =