Skip to content

Füstölt Lazacos Uborkatekercs

 

Füstölt Lazacos Uborkatekercs

 

   4 fő        kb. 30 perc
Hozzávalók:

  • 20 dkg füstölt lazac
  • 1 db kígyóuborka
  • 3 ek. görög joghurt
  • 20 dkg krémsajt
  • 1 kk. citromlé
  • 1/2 csokor kapor
  • 1 tk. mustár
  • őrölt fekete bors
fustolt lazacos uborkatekercs

Elkészítés:

A töltelékhez a krémsajtot elkeverjük a joghurttal, citromlével, az apróra vágott kaporral, mustárral, sóval és fekete borssal. Egy hámozó segítségével hosszanti irányba az uborkát vékonyan felszeleteljük. A szeletekből két ujjunkra feltekerve hengereket formázunk. A hengerek alját kevés füstölt lazaccal kibéleljük, majd megtöltjük őket a sajtos töltelékkel. Tetejüket egy kisebb lazac darabbal, kaporral megszórva díszítjük, végül hidegen tálaljuk.


ital1


Szólj hozzá... Jelentkezz be Facebook fiókoddal vagy add meg neved/e-mail címed!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

tizenkettő + 18 =