Skip to content

Füstölt Lazacos Falatkák

 

Füstölt Lazacos Falatkák

 

   4 fő        kb. 45 perc
Hozzávalók:

  • 15 dkg füstölt lazac
  • 10 szelet kenyér
  • 30 dkg natúr sajtkrém
  • 1 csokor metélőhagyma
  • 1 kk. őrölt fekete bors
  • 5 dkg kaviár

Elkészítés:

A lazacot apró darabokra vágjuk és összekeverjük a sajtkrémmel, a borssal, a felaprított metélőhagymával.  A vékony kenyérszeletekből egy 5 cm átmérőjű pogácsaszaggatóval köröket szaggatunk ki. Ezeknek a korongoknak mindkét felét forró serpenyőben megpirítjuk. Végül egy evőkanálnyi lazacos krémet, majd a tetejére egy kiskanálnyi kaviárt teszünk.


ital2


Szólj hozzá... Jelentkezz be Facebook fiókoddal vagy add meg neved/e-mail címed!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

16 − 16 =