Skip to content

Croque Monsieur

 

Croque Monsieur

 

   4 fő       kb. 45 perc
Hozzávalók:

  • 8 szelet kenyér
  • 2 ek. Dijoni mustár
  • 2 dl Béchamel mártás
  • 16 szelet Ementáli sajt
  • 8 szelet sonka
  • őrölt fekete bors
  • 10 dkg vaj

Elkészítés:

Készítünk egy sűrű Béchamel mártást. Amikor kezd kihűlni, belekeverünk mustárt és borsot. A kenyérszeleteket félbevágjuk. Egy szelet kenyérre béchamelt kenünk, majd sajtot, sonkát és még egy szelet sajtot helyezünk rá. Egy másik szeletet szintén megkenünk a mártással, majd ezt ráfordítjuk a szendvicsünkre. Vajjal megkenjük a szendvicsek tetejét és előmelegített sütőben, 180 fokon aranybarnára sütjük.


ital1


Szólj hozzá... Jelentkezz be Facebook fiókoddal vagy add meg neved/e-mail címed!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

tizenegy + tizenhét =