Skip to content

Corn Dog

 

Corn Dog

 

   4 fő        kb. 30 perc
Hozzávalók:

  • 20 dkg liszt
  • 10 dkg kukoricadara
  • 1 tk. sütőpor
  • 1 kg virsli
  • 1 db tojás
  • 2,5 dl tej
  • 1 kk. kristálycukor
  • 1 kk. só

Elkészítés:

A virsli kivételével az összes hozzávalót csomómentesre keverjük. Saslik pálcákat vízbe áztatunk, majd a virsliket ráhúzzuk. Megforgatjuk a tésztában úgy, hogy a tészta mindenhol fedje be a virslit. Ha nagyon csöpögne, akkor tegyünk hozzá egy kevés lisztet, ha pedig túl sűrű, tejjel felhígítjuk. Végül bő, forró olajban addig sütjük, amíg aranybarna lesz.

 


ital5


Szólj hozzá... Jelentkezz be Facebook fiókoddal vagy add meg neved/e-mail címed!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

2 × négy =